Beautysalon

Alle behandelingen voor het gelaat en lichaam

Bikinilijn ontharen Laserontharing E-med Laser.
Met overtollig haar in de schaamstreek is een bikini dragen eigenlijk geen gezicht, dat wordt dus ontharen. Er zijn verschillende manieren om de bikinilijn te ontharen, methodes die u zelf thuis kunt uitvoeren of bij een kliniek. Permanent de bikinilijn ontharen is ook mogelijk, maar is dat veilig, en doet het pijn?

Bikinilijn ontharen Defenitief of tijdelijk – Beaustyle

De bikini– lijn definitief ontharen is de allernieuwste trend. Nooit meer scheren, harsen of epileren van je of bikini– lijn. Geen ingegroeide haren .

Definitief ontharen Mediclinic.
Definitief ontharen volledige armen per sessie 270. Definitief ontharen boven of onderbenen per sessie 240. Definitief ontharen volledige benen per sessie 450. Definitief ontharen bikinilijn / schaamstreek per sessie 125. Definitief ontharen schaamstreek heren per sessie 200. Definitief ontharen billen per sessie 150.
Harsen bikinilijn harsen schaamstreek.
Bikinilijn pijnloos ontharen? Laserontharing maakt gebruik van de puls van een laserstraal om de melanine in de haartjes van de bikinilijn of de schaamstreek te verhitten, zodat de hitte overgedragen wordt aan de haarwortel van de haartjes in de schaamstreek of de bikinilijn.
Getuigenissen Laserontharing.
Nu, ondertussen vijf jaar geleden, nog steeds zeer tevreden over het blijvende resultaat op mijn oksels! Recent ben ik gestart met mijn derde behandelzone, de bikinilijn. Een intieme zone, maar met dank aan de professionele en aangename werking van An-Sofie, was ik volledig op mijn gemak.
Bikinilijn ontharen. Permanente ontharing bij Sensitif.
Bescherming na ontharen van de bikinilijn. De haargroei is binnen de lies zeer geconcentreerd. Als je je bikinilijn wilt ontharen zijn voor een afdoende effect daarom eerder 6 dan 4 behandelingen nodig. Het schaamhaar is mediumdik, wat je bikinilijn ontharen iets gevoeliger maakt.
Definitief ontharen Bodycentrum.
Laser ontharen is een nieuwe methode die het definitief ontharen heel dichtbij brengt. Na 5 tot 8 behandelingen is tachtig tot negentig procent van de ongewenste haren definitief weg. Bent u het beu om elke maand opnieuw te moeten waxen?
Ontharen bikinilijn of schaamstreek door huidtherapeut.
Permanent ontharen lichte huid. Ontharen met Diode Laser. Ontharen bikinilijn of schaamstreek ontharen. Het definitief verlost zijn van haargroei op de bikinilijn of schaamstreek is ontzettend handig en gemakkelijk. Nooit meer scheren, waxen of epileren en nooit meer opvallende haartjes vergeten als je wilt zwemmen.
Definitieve ontharing

Definitieve ontharing of permanent epileren is de oplossing als u teveel haar hebt op uw lichaam of gezicht. Met definitieve ontharing krijgt u gladde huid u geen ongewenste haargroei meer

Lichaamsbehandelingen West-Vlaanderen