Beautysalon

Alle behandelingen voor het gelaat en lichaam

Cursus Ontharing en Waxing De Schoonheidsschool.
Het is belangrijk de klant op een professionele en pijnloze manier te ontharen. Je zal tijdens de opleiding ontharingstechnieken leren professioneel te ontharen met striphars of met de nieuwe revolutionaire filmhars voor de gevoelige zones. Ook de klassieke epilatietechnieken komen aan bod.
Schoonheidsinstituten voor lichaamsontharing Laserontharing.
Gratis testsessie, registreer u hier en ontvang 10 korting en tal van voordelen. Altijd in uw buurt. Ons paramedisch team gaat naar schoonheidsinstituten en artsen in gans België en Zuid-Nederland. Er zal zeker een instituut in uw buurt zijn waar u ons kan ontmoeten.
microdermabrasie laserbehandeling ontharen opleiding laser ontharen.
opleiding laser ontharen. microdermabrasie laserbehandeling ontharen opleiding laser ontharen. Jolange Opleidingen: Opleiding Diode Laser Lichaamsontharing. Bij het ontharen met een laser kunnen verbrandingen, met blijvende littekens als gevolg, ontstaan. Volg een erkende opleiding bij Jolange om deze behandeling bekwaam uit te kunnen voeren!
Jolange Opleidingen: Opleiding Diode Laser Lichaamsontharing.
Bij het ontharen met een laser kunnen verbrandingen, met blijvende littekens als gevolg, ontstaan. Volg een erkende opleiding bij Jolange om deze behandeling bekwaam uit te kunnen voeren! Een diode laser is effectiever dan elk ander type laser waaronder ipl waarmee de onthaart wordt.
Bransus Cursus Laser-ontharen.
Bij deze Cursus Laser Ontharen zit een perfect apparaat t.w.v. 395, waarmee u direct aan de slag kunt. U heeft hiervoor wel een model nodig. Bransus geeft 100% certificaatgarantie. Wanneer je na het volgen van deze opleiding de inhoud niet volledig onder de knie hebt, mag je terugkomen voor een gratis extra les.
Epilatielaser UZ Leuven.
Meerder sessies gemiddeld 6-8 nodig, afhankelijk van de de kleur en de dikte van de haren, de huidskleur, de lokalisatie van de beharing en de oorzaak van de beharing. Bij voorkeur op donkere haren, witte of grijze haren reageren niet op deze behandeling.
Schoonheidszorg Wellness Academie.
Aandacht voor de huid, materialen, kleuren, Meer info. In deze opleiding leer je niet alleen klassieke ontharingstechnieken, maar ook bijzondere methoden als threading en sugar waxing. Met wenkbrauwextensions kun je iedereen voorzien van mooie, volle wenkbrauwen. 3D Wimperextensions / Russian Volume. Breng wimperextensions naar een hoger niveau. Leer om supervolle wimpers te creëren met 3D wimperextensions en russian volume. Word een expert in acnebehandelingen met deze erkende specialisatietraining. Zowel de theorie als praktijk komen uitgebreid aan bod! Leer anti-aging behandelingen gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeswijze die inwerken op energetisch vlak. Leer om op professionele wijze een Brazilian wax behandeling uit te voeren met extra aandacht voor klantenomgang, hygiëne en pijn reduceren. Een stralend gezicht begint met een gezonde huid. Leer gezichtsbehandelingen geven; van huidanalyse tot verzorgingen en massages. Harsen waxen epileren. Leer professioneel ontharen; harsen en epileren van diverse lichaamsdelen.
Ontharingstechnieken Laser IPL.
Voor het afleggen van het examen dient u in het bezit te zijn van het onderdeel praktijk Blend Ontharen. Heeft u dit nog niet behaald, dan kunt u hiervoor apart 5 lessen praktijk Blend volgen. Kosten lesgeld 375, boekengeld 45, en materialengeld 90, en zelf dient u zorg te dragen voor een ontharingsapparaat, deze kunt u huren of kopen. Download de startdata! Allround niveau 4 opleiding. Ontharingstechnieken Laser IPL.